top of page

Over Kees Verkuijl

Na 18 jaar bij één van´s lands grootste aannemingsbedrijven als uitvoerder gewerkt te hebben heb ik november 2010 Kees Verkuijl Bouwservice opgericht. Een stap terug in de modder, terug naar het hout, terug naar het vak. Zelf weer bouwen, zelf organiseren, zelf timmeren en zelf klussen. Maar dan wel met een bak vol kennis en ervaring opgedaan op grote en middelgrote werken bij mijn voormalig werkgever.

Ik combineer vakwerk, kennis en ervaring met creativiteit, toewijding en enthousiasme om samen met u tot een goed product te komen. En dat product kan van alles zijn. Van uitbouw, nieuwbouw, inbouwkasten, klein installatiewerk, tuinhuisjes tot dakkapellen en maatwerk keukens. Van ontwerp tot realisatie. Voor zowel particulieren, als voor zakelijke opdrachtgevers. Voor grote en kleine projecten. Als aannemer, klusjesman, timmerman, werkvoorbereider, (meewerkend) uitvoerder of projectleider.


In Wormerveer beschik ik over een goed uitgeruste ruime werkplaats. Hier kan ik de producten in alle rust voor u creëren, om de periode van overlast bij u thuis of werk zo kort mogelijk te houden.


download cv                                                                      

download folder

bezoekadres:


Kees Verkuijl Bouwservice

postadres: Maurice Ravelstraat 34

1544 MK Zaandijk

06 - 17 80 6011


info@keesverkuijlbouwservice.nl

http://www.honigfabriek.nl

bottom of page